Linneas ´´uppiffade vaniljglass´´ 5 min
1 litet paket vaniljglass
några polkagrisar eller andra karameller.
Hammare (akta fingrarna!!!!!)
Ta fram vaniljglassen och lägg i en skål,lägg karamellerna i en handduk och hammra med hammaren på dem.
Bestämm själv hur grova bitarna ka vara
Häll sedan ned det i vaniljglassen och blanda!
KLART!!
Linnéa 11 år
Åkersberga
Skippern`s fiskbullar
4 pers * 40 min
Ingredienser:
- 500 g fiskbullar
Sås:
- 1 msk smör
- 2 msk vetemjöl
- 2 dl lättmjölk och 2 dl fiskspad, salt, peppar och muskotblomma
- 200 g fryst spenat
Gör så här:
- Sås:
- Smält smöret, rör i vetemjöl, späd med mjölk och/eller fiskspad.
- Tillsätt fryst spenat och smaka av med salt, peppar och muskotblomma.
- Lägg i fiskbullarna och låt dem bli varma.
- Servera fiskbullarna med potatis eller ris och råkost av morot, kålrot och äpple
Pages: 1 2